Del siden

Sejr på Ring Djursland 01-03 SEP 2023

Danish Endurance Championship 2023


06-09-2023

Team-foto på Ring Djursland 03. september 2023.

Den 01-03. september, deltog racerteamet TecKart Racing i endnu en weekend i Danish Endurance Champion- Serien.


Igen i denne weekend var Division 4 godt besøgt, med både BMW GT4, Porsche 991 Cup, MitJet V6 Super GT samt vores egen MitJet 2.0 Turbo racer. Så der var lagt op til en god race-weekend men nok også en lidt hård en af typerne.


I alt var der 20 racere til start, og for TecKart Racing var det igen Martin Hald Gøtsche som skulle køre raceren hele weekenden, godt støttet at en teambesætning på 6 mekanikere og hjælpere.


Kvalifikationen om lørdagen gik rigtig fint, det hele virkede godt. Martin fik raceren placeret på P1 i første kvalifikation og P3 i anden kvalifikation.

Det tegnede derfor godt til lørdagens 1. heat, hvor Martin skulle starte som P3 i startopstillingen.


Starten gik og Martin var helt i front, men efter kort tid mistede motoren kraft, og efterfølgende var Martin også involveret i et sammenstød, da to langsommere racere skulle paceres og desværre snurrede rundt foran Martin. Martin fik dog gennemført løbet men måtte nøjes med en P6.


Hele eftermiddagen og aftenen gik herefter med at få repareret glasfiberdele samt fundet fejlen på motoren, så søndag kl. 13:30 var vi klar til 2. heat, hvor Martin skulle starte fra 5. position.


Allerede fra starten af kunne vi se at bilen var OK igen, og Martin kørte sig stærkt frem i feltet, som blev efterfulgt af et perfekt pitstop, hvorefter Martin kom ud på P1 i klassen - som han holdt hele vejen til slutningen af løbet.


Så super godt arbejde fra mekanikere og hjælpere, og perfekt kørsel fra Martin – Tillykke med P1.

Sejrspodiet, 2. heat i DEC 4 divisionen.