27-06-2023

Danish Endurance Championship

2. afdeling Ring Djursland

(17-18 JUNI 2023)

Weekenden den 16-18 JUNI 2023 blev brugt på 2. afdeling af Danish Endurance Championship, som denne gang blev gennemført på Ring Djursland.

Vejret var varmt, måske endda for varmt - som gjorde bilen og området både meget varm og støvet.


TecKart stillede denne gang op med Martin Gøtsche som eneste kører, og dermed skulle han så køre 2 tidstagninger af 30 minutter hver, samt 2 heats på hver 60 minutter med indlagt kørerskifte - som derfor bestod i at køreren skulle ud af bilen og ind igen.


1. Heat startede fint ud og Martin lå med i toppen, men det skulle hurtigt vise sig at være en hård opgave idet bilen blev ekstrem varm og manglede ventilation i kabinen.


2. Heat, her havde vi fået fikset temperaturen i bilen samt fået indlagt drikkestystem, som vi ellers ikke benytter os af - men i denne weekend var det nødvendigt.

Heatet gik godt og Martin lå længe og kæmpede frem og tilbage i rækken, men på trods af, at bilen mistede lidt kræfter, så kom han ind på en flot 3. plads i DEC4 divisionen, og en 6.plads ud af de 21 racere.


Tak til mekaniker/hjælperteamet; Ivan, José, Manuel, Andreas, Tina og Steen, og tak for støtten fra vores sponsorer; OceanDive, Shell og IC-design.

Del siden