NYT

07-09-2022
Danish Endurance Championship 09-10. september 2022 på PadborgPark.
 
Weekendens Night Race er årets højdepunkt på Padborg Park, og det bedste sted for at opleve fredagens og lørdagens race er naturligvis på racerbanen i grænselandet.
 
Men kan du ikke være til stede i Sønderjylland, så kan du også opleve det på skærmen, når Super GT-klassens YouTube-kanal streamer løbene.
 
Det betyder bl.a., at du fredag fra klokken 15.45 og en times tid frem vil kunne se Danish Endurance Championships første heat live.
 
Det andet heat sendes også live. Det sker lørdag med start klokken 15.10, men inden da vil der også været et par indslag, hvor deltagere i DEC-klassen bringer dig bag kulissen og fortæller om udfordringer ved at deltage i klassen.
 
 
01-09-2022
Never give up!
 
En status fra Danish Endurance Championship, GP Danmark på Jyllandsringen.
Vores klargøring til løbet var fin, alt var serviceret og dele udskiftet - så vi var klar. Men i tidstagningen gik det galt med turboen - vi havde fået en ny manifold og havde så skiftet pakningssæt samtidigt, men desværre var kvaliteten ikke god og pakningerne brændte igennem og gjorde at tidstagningen glippede.
 
Vi startede derfor som nummer "sidst" (P25), men Martin kørte raceren op på en 1. plads i DEC4 klassen allerede på 3 omgange, det holdt så næsten 25 minutter hvorefter raceren mistede brændstoftryk, vi skiftede derfor pumpe og filter, men det viste sig senere at sugeslangen nede i tanken var faldet af. Så vi måtte udgå af 1. heat.
 
2. heat startede igen godt, nemlig med Martin som kører sig op fra P25 til kampen om P1 og P2 i DEC4, men på trods af at han var hurtigere end konkurrenten i Porschen, så blev det til et sammenstød.
Vi måtte i pit igen med en bil som ikke ville styre eller bremse, men efter en hurtig vurdering sendte vi Nanna ud i de sidste 25 minutter hvor vi ikke kunne holde tophastigheden, men mistede 7 sekunder pr. omgang - Nanna måtte køre de 25 minutter næsten uden at kunne styre eller bremse, men hun kom i mål.
 
Senere viste det sig at den ene styrespindel var flækket samt bremseskiven defekt.
Vi deltager i NightRace i Padborg den 09-10. september, men inden da skal der skiftes forende på bilen samt udføres en masse glasfiberarbejde.
22-08-2022

Vi deltager selvfølgelig i DEC4 klassen med vores Midget 2.0 Turbo racer.

08-08-2022

Copenhagen Historic Grand Prix 2022 Royal Pro/Am.

CHGP blev kørt i Bellahøj den 5 - 7. august 2022. Martin Gøtsche deltog sammen med Nikolaj Leed i Royal Pro/Am klassen i Nikolajs Volvo Amazon med nr. 78, mens søsterbilen, den grå Volvo med nr. 76 på siden blev kørt af Lars Leed og Martin Sally.

Normalt har Volvoerne lidt svært med at følge med de hurtige Cortinaer, som både har mere motorkraft og samtidigt er meget lettere. Men i fugtigt eller vådt vejr, går det lidt bedre med Volvoerne.

Fredagens træning blev kørt i fugtigt vejr, og her blev den røde Volvo med Martin og Nikolaj bag rattet nr. 2.

Lørdagens løb blev kørt i tørvejr, men med en del uheld fra de andre, så var den røde Volvo oppe på en 4. plads og den grå Volvo på 5. plads.

Lidt bedre gik det om søndagen, her var der både lidt regn, men også en del uheld i Cortina-lejren, som gjorde at Marin Gøtsche og Nikolaj Leed skulle på podiet med en flot 3. plads og Martin Sally og Lars Leed på en 4. plads.

27-06-2022

TecKart Racing stillede op til endnu en afdeling af Danish Endurance Championship som denne gang blev kørt med 25 deltagende racere på FDM Jyllandsringen den 24-26 JUNI 2022.

Martin og Nanna Gøtsche delte bilen igennem weekendens 2 x kvalifikationsløb og 2 x langdistanceløb.

Det var noget af en hård weekend med masser af varme og vindstille vejr, så temperaturen både i telt og racer var temmelig høj, men aligevel kørte de to kørere godt støttet af mekaniker/supportteamet, nogle flotte placeringer hjem.

Resultatet endte med en 2. plads i DEC4 divisionen i det første løb som blev kørt om lørdagen, og søndagens løb endte endnu bedre, nemlig med en flot 1. plads i DEC4 samt 4. plads i den samlede stilling, kun overgået af en KTM GT2 racer samt 2 stk Lamborghini.

Tillykke til teamet; Martin, Nanna, Ivan, Tina, Andreas, Steffen og Steen.