LØBSINFO

30-09-2019

Så blev Sjællandsmesterskabernes 4 afdeling 2019 kørt på Roskilde gokartbane.

Martin Gøtsche og Nanna Gøtsche stillede begge op i DASU-Seniorklassen, i henholdsvis en MacMinarelli og PDB/Gillard kart, begge med TM motorer fra TecKart.

Vejret drillede en del i løbet af søndagen, så der skulle konstant ændres på kart, dæk, dæktryk og motorsetup - så det var en udfordring.

Både Martin og Nanna lå godt i træningerne, og tidstagningen gav en 2. plads til Martin og 7. plads til Nanna.

Efter nogle tumulte indledende heats, samt en afsluttende finale, endte det med en 5. plads til Martin, mens Nanna måtte udgå i finalen.

23-09-2019

Finalen i Dansk Superkart (DSK) blev kørt i weekenden den 21-22. september 2019 på Gokartbanen i Thy.

Axel Wiingaard stillede op med sin MacMinarelli samt TM motor fra TecKart, og kørte to 4. pladser hjem, som i den samlede stilling, rækte til at Axel fik en flot 2. plads i Dansk Superkart 2019.

Tillykke til Axel.

05-09-2019

Endnu et flot onsdagsløb på Københavns Gokartbane blev vundet af Axel Wiingaard.

 

Axel starede 1. heat i fronten af feltet, men da starten var gået druknede motoren og han røg ned på 6. pladsen. Axel fik dog aligevel kørt sig op igennem feltet og med nogle flotte overhalinger endte han på førstepladsen i 1. Heat.

2. heat skulle han så starte på sidstepladsen, men han fik kørt sig op igennem feltet, og på sidste omgang bragte han sig i føringen.

Så to førstepladser i de to heat blev vekslet til en samlet førsteplads.

Axel kørte i sin MacMinarelli Kart med en OK-senior motor fra TecniEngines.

26-08-2019

Den 24-25. august 2019 deltog Silas Tveit Gibson og Axel Wiingaard i deres første DM DIF mesterskab.

Weekenden bød på meget varmt vejr, som også udfordrede de to kørere og deres udstyr. Der blev arbejdet med opsætning af karten samt justering af karburator igennem hele weekenden, men begge kørere arbejdede hårdt i alle heats.

21-08-2019

Endnu engang kørte Axel Wiingaard og Silas Tveit Gibson et onsdagsløb. Denne gang lå det mellem to større løb; Sjællandsmesterskaberne 3 AFD og Danmarksmesterskaberne, så træningsniveauet var fint.

Begge kørere endte på podiet med henholdsvis Axel Wiingaard på førstepladsen og Silas Tveit Gibson på anden pladsen. Begge kørte med en MacMinarelli kart med motorer fra TecniEngines.