LØBSINFO

07-06-2018

Ved det lokale løb (Onsdagsløb) på Københavns Gokartbane den 06 JUNI 2018, kørte Axel Wiingaard nogle rigtig gode placeringer hjem, som til sidst endte med en flot 1. plads.

I første heat startede Axel som nummer 4 og fik kørt sig op på en 2. plads. - I andet heat startede han som nummer 9 og endte på 4. pladsen - samlet altså en flot placering på podiet.

Axel kørte en MacMinarelli kart med en OK motor fra TecniEngines.

28-05-2018

Weekenden den 26-27 MAJ 2018 stod i gokartens tegn for Silas, vores yngste kører. Silas måtte dog kæmpe hårdt både lørdag og søndag, men igennem weekenden gik det hurtigere og hurtigere for Silas. Til søndagens prefinale og finale, havde Silas rigtigt god fart i karten, og fik lavet nogle rigtig gode starter. Silas var til tider helt oppe på P9, men røg desværre af banen i begge heats.

Selv om løbet ikke gav nogen topresultater, så fik Silas rigtig meget ud af kørslen og er derfor allerede klar til det næste løb som igen skal foregå på Barmosens Gokartbane den 08-10 JUNI 2018 hvor der køres DASU Sjællandsmesterskabs 2. afdeling.

14-05-2018

Efter en 2017 sæson med Franske Team Vortex SAS, har Nanna og Martin valgt at vende tilbage til Porsche.

De har begge indgået kontrakt med MOMO Megatron Team Partrax som er et meget rutineret og professionelt team. Teamet deltager i en hel række løbsserier med Porsche, og det er et godt skridt at indlede samarbejde med dem.

Martin og Nanna har i første omgang indgået kontrakt for en løbsweekend på den Østriske Red Bull Ring den 15-17 JUNI 2018.

Martin og Nanna bliver de to eneste kørere i Porschen, hvor de skal køre to sprintløb samt to langdistanceløb - og så en masse træning.

14-05-2018

Der var et flot fremmøde til Sjællandsmesterskabernes 2. afdeling 2018 som blev kørt på Københavns Gokartbane.

TecKart stillede i starten op med 3 kørere om lørdagen, men Martin fik mulighed for at deltage i ROK DVS om søndagen, så det blev til en eftertilmelding.

Løbet om lørdagen var i høj sol, og alle vores motorer virkede til at køre godt. Både Nanna og Axel lå godt i træningerne, og Silas kørte også godt til i Cadett Junior.

Desværre blev vi ramt af motorsammenbrud for både Nanna og Axel, som derfor inden heatne, måtte skifte til reservemotorer. Det blev dog aligevel til nogle gode placeringer.

Silas kæmpede hårdt i det store Cadett felt, og ydede en flot indsats.

Om søndagen kørte Martin i ROK DVS (fra JS-Racing), vi fik lige bygget Nannas klart om søndag morgen, og alt kørte rigtig godt, 2. bedst på tiden, og 2 x 3. plads i heatne, men Martin måtte dog udgå i finalen.

Næste løb bliver Dansk Superkart i Barmosen den 25-27 MAJ hvor Silas og Axel deltager.

03-05-2018

I weekenden den 05-06 MAJ 2018, stille TECKART & TECNIENGINES DK til start med 3 kørere fordelt på 2 forskellige klasser.

Silas Tveit Gibson stiller op i Cadett Juniorklassen med sin MacMinarelli kart og TM 60 ccm motor.

Axel Wiingaard deltager i DASU-Seniorklassen også en en MacMinarelli kart og med en OK motorer fra TecniEngines.

Nanna Gøtsche stiller ligeledes op i DASU-Senior med sin MacMinarelli kart samt med OK motor fra både TecniEngines og TM.

Begge klasser køres om lørdagen den 05. MAJ.