LØBSINFO

13-08-2018

Den 10-11. august 2018 blev der kørt et RC-stævne (MRC) i Garrucha/Spanien.

Ivan Carmona Calvo deltog blandt 32 andre kørere, dog ikke med sit eget udstyr - men han blev støttet ved at låne RC-bil og udstyr i Spanien.

Ivan kørte et flot løb, og på trods af at det var lånt udstyr, som han først skulle vende sig til, så endte det med en flot 3. plads.

Tillykke til Ivan.

Billeder: MRC GARRUCHA 2018

Video: MRC GARRUCHA 2018

13-08-2018
13-08-2018

Silas deltog den 10-12 AUG 2018 i Dansk Super Kart på Midjysk Gokartbane. Silas havde denne gang fået godt fart i karten og kæmpede flot igennem weekenden. Silas lå generelt på en 17-19 plads i feltet, men i forbindelse med en af "kampene" i regnvejret røg han desværre i gruset i finalen. Men flot arbejde af Silas igennem hele weekenden. Klippet er fra starten af finalen i Cadett Junior.

08-08-2018

Første onsdagsløb i 2. halvår blev kørt den 08. august på Københavns Gokartbane.

Silas deltog endnu engang i Cadett Junior klassen og kørte to heats.

I første heat startede Silas som nr. 5 og kom igennem heatet på en flot 1. plads.

I andet heat skulle Silas starte 3, og kæmpede længe med de to forankørende. Selv om Silas havde masser af fart, var det svært at komme forbi, så Silas endte på en flot 3. plads.

Silas og hans konkurrent, nr. 63, kørte begge en 1. og 3. plads hjem, så der var pointlighed, men da nr. 63 vandt det sidste heat, blev han den samlede vinder, mens Silas fik en flot 2. plads.

Så tillykke med den flotte 2. plads.

Se flere billeder her: Onsdagsløb 08 AUG 2018

 

06-08-2018

Endnu engang overgår løbsledelsen under Copenhagen Historic Grand Prix alle forventninger. Alle forhold blev styret optimalt og selv vejret var med dette års løbsafvikling.

Nanna og Martin deltog igen sammen med LEED Racing i den populære ROYAL PRO/AM. Igen i år var det i de to flotte Volvo Amazoner (B18), som dog er en smule tungere end de andre biler i klassen. Volvoerne er nogle hundrede kilo tungere end f.eks. Lotus Cortinaerne, og har lidt færre hestekræfter (140 Hk), men alligevel var det endnu engang sjovt at deltage.

Sammenligner man tiderne for Volvoerne, så ligger de helt til den gode side i forhold til øvrige Volvoer i de traditionelle klasser som 65-klassen. Dette på trods af at vi havde lidt karburator problemer hele lørdagen og søndagen - det viste sig senere at karburatorerne kørte en delt for fedt.

Men tak til løbsarrangøren (Jac Nellemann), samt alle de frivillige kræfter, for igen at skabe et perfekt arrangement.