LØBSINFO

14-10-2018

Axel Wiingaard deltog den 13. oktober i klubløb 6 på Grindsted gokartbane.

Axel havde haft lidt udfordringer med at få sin kart klar til løbet, men han nåede det og kørte en sikker sejr hjem i sin MacMinarelli med X30 motor.

12-10-2018

Efter at Silas er kommet over sin skade med skulderen, som han pådrog sig under SM på Roskilde, er han nu klar til at deltage i løb igen i Cadett Junior klassen.

Næste løb bliver Grande Finale på Kristianstad Gokartbane den 19-21. oktober. Her stiller han op i Junior 60 klassen som svarer til den danske Cadett Junior klasse.

Weekenden efter deltager Silas ligeledes i SM i Rødby.

18-09-2018

Martin Gøtsche deltog, med kort varsel, i 24 timers løbet i Barcelona den 06-09 SEP 2018.

Denne gang var det i en lidt mindre bil end de tidligere år, nemlig en Peugeot 308 CUP racer fra det Peugeot-støttede Team Altran Peugeot.

 

Teamet et er forholdsvist stort team, som altid stiller op med deres to Perugeot-racere, nr. 308 og nr. 908.

Martin deltog i den forbindelse i racer nr. 908 sammen med Michael Carlsen (DK), Thierry Boyer (F) og Jerome Ogay (CH). Alle 4 kørere var rutinerede og havde deltaget flere gange i langdistanceløb.

Træninger og tidstagninger viste hurtigt at de to Peugeot-racere manglede 50 Hk i forhold til Seat racerne i samme klasse (TCR), så derfor skulle de fire kørere køre optimalt igennem alle 24 timer for at kunne være med. De gjorde de også, og de var allerede oppe på 6. pladsen i klassen som bestod af 18 racere da uheldet ramte dem. En deffekt turbo gjorde at teamet måtte opholde sig en time i pit (tid til at fragte bilen ind samt reparere den). Da raceren var klar igen nårde de kun nogle få omgange, så tabte bilen olie - en følgeskade fra den deffekte turbo. Men endnu engang i pit og efter samlet 2 timer, kunne raceren køre på banen igen. De fire kører kæmpede sig igen op igennem feltet, og på trods af en deffekt rem senere i løbet, nåede de op til en 10. plads i klassen - dette kunne kun lade sig gøre ved perfekt mekanikkerarbejde samt ekstrem stabil og hurtig kørsel fra alle 4 kørere på bil 908.

09-09-2018

24 Hours

Alle gode gange 24 timer

24 Hours 
08/09/18 

Endnu engang til 24H Series i Barcelona, denne gang sammen med Team Altran Peugeot.
Teamet stiller med 2 Peugeot 308 Cup racere i TCR klassen, og kører med henholdsvis nr. 908 og 308.
 


(Foto: Petr Fryba)

På bil nr. 908 har vi Michael Carlsen (DK), Thierry Boyer (F), Martin Gøtsche (DK), Jérôme Ogay (CH) og I nr. 308 kører Guillaume Roman (F), Thierry Blaise (F), Sebastien Dussolliet (F) og Kim Holmgaard (DK).

Bilerne har, siden torsdag, været igennem frie træninger, kvalifikationer og obligatoriske træninger.


(Foto: Petr Fryba)

Starten går i dag - lørdag kl. 1200, i forhold til de placeringer der blev opnået i kvalifikationen – desværre har Cup racerne ikke lige så meget power som TCR racerne, så resultatet af kvalifikationen lå i den lave ende for begge biler – det vil vi så råde bod på i selve løbet hvor vi har lidt lettere biler og et perfekt team af mekanikere, hjælpere og servicepersonale, som alle knokler for at holde bilerne kørende.


(Foto: Petr Fryba)


(Foto: Petr Fryba)

Steen Gøtsche
TecKart

05-09-2018

Du kan nu følge 24 timers løbet i Barcelona live ved at klikke på nedenstående link:

24H BARCELONA 2018