NYT

19-10-2020

Lørdag den 17. oktober deltog Oliver Leed med sin Gillard kart samt TM KZ10C motor i Roskildes/Hedelands Gokartklubs "Klub- og Venskabsløb".

Oliver havde fået renoveret gearkassen på sin TM motor hos MG-Engines efter Sjællandsmesterskaberne i Rødby, så den skulle lige tilkøres, men var ellers klar til løbet.

I løbet startede Oliver ud med en 3. plads i tidstagningen ud af 11 deltagere. I 1. heat kom han på en 5. plads, men i 2. heat kom han op på 1. pladsen. Dette gjorde at Oliver skulle starte som 2-er i finalen, hvor han så fik kørt en flot 1. plads hjem.

TILLYKKE TIL OLIVER MED DET FLOTTE RESULTAT

(Arkivbillede: fra venstre Nikolai Leed (mekaniker), Martin Gøtsche (MG-Engines), Oliver Leed.

19-10-2020

Oliver Leed deltog den 04. oktober i finaleløbet for Sjællandsmesterskaberne 2020. Her deltog han i sin Gillard KZ kart med en TM KZ10C motor.

Oliver har trænet en del, både på Roskilde, Korsør og Rødby når det har været muligt i dette lidt specielle løbsår, og han har forbedret sig markant i løbet af 2020 som samtidigt er hans første år i KZ-klassen.

Finaleløbet gav ham dog lidt udfordringer, idet gearkassen i hans TM motor brød sammen og han derfor måtte bruge en lånemotor. Men på trods af det, fik Oliver kørt en sejr hjem i det samlede resultat for Sjællandsmesterskaberne.

TILLYKKE TIL OLIVER

21-04-2020

Endnu en PDB/Gillard TG16 KZ kart med en TM KZ-R1 er nu klar.

Martin Gøtsche skifter til Gillard fra 2020, og kører med TG16 modellen med 2 stk TM KZ-R1 motorer.

Vi ser frem til at banerne bliver åbnet igen så vi kan prøve det nye udstyr.

 

 

28-03-2020

Så er vores nye kører klar med en helt ny PDB/Gillard TG16 KZ-kart med TM motor.

 

Velkommen til Oliver Leed som springer fra at have kørt SM serien med Vortex DVS til PDB/TM sammen med TecKart Racing og MG Engines.

18-03-2020

Så er de nye KZ-karts fra PDB/Gillard "landet" til vores kørere i DSK/KZ, Oliver Leed og Martin Gøtsche. Ud over KZ klassen har vi stadig Nanna Gøtsche kørende i OK klassen i sin PDB/Gillard TG16 model.