LØBSINFO

05-02-2019

Righetti Ridolfi som er producenten af Goldkart, MacMinarelli og Al-Kart satte pole i WSK Super Master den 01. februar 2019 i OK-Juniorklassen.

Det var den Italienske juniorkører Paolo Ferrari som satte pole med sin Goldkart Prime, med OKJ motor fra TM. Efterfølgende faldt han desværre lidt ned på grund af vejret, men endte på en flot 8. plads i løbet som foregik på Adria Karting Raceway.

Goldkarten som blev brugt til løbet, er samme type som den MacMinarelli Prime kart TecKart anvender i Danmark.

 

Stort tillykke til Paolo Ferrari.

 

30-01-2019

Fra 2019 udvider TecKart med endnu et kartmærke. Det drejer sig om det velkendte GILLARD fra PDB-racing i Holland.

TecKart kører stadig videre med MacMinarelli, men lukker ned for Lotus-kart til fordel for GILLARD.

I 2019 vil TecKart have et nært samarbejde med PDB Racing Team i Holland, bl.a. i forbindelse med løbsdeltagelse.

29-10-2018

Silas Tveit Gibson og Axel Wiingaard deltog den 27. oktober i det sidste løb i 2018 på den nye kartingbane i Rødby.

Hverken Silas eller Axel havde prøvet at køre på banen før, så det var en blanding af at finde det rigtige setup og så lære banen at kende.

Silas startede med at køre med regnvejrsdæk i tidstagningen, og fik kørt en flot 9. plads. Senere skulle der skiftes til tørvejrsopsætning som de sidste heats skulle køre på. Her blev det til en endelig placering på 13. plads - efter at have været helt oppe på en 5. plads i forbindelse med en flot start.

Axel havde en stabil dag som startede med en 11. plads i tidstagningen, hvorefter han stille og roligt fik bedre og bedre placeringer. Finaleheatet endte med en flot 7. plads - højere plaseringer blev kun ødelagt af et rullegardin på køleren som drillede.