SPONSORER OG LØB I 2021

Vi er to motorsportskørere som deltager i forskellige langdistanceløb i Europa (12 & 24 timers løb)

Vi kører bl.a. i prototypebiler samt mærkebiler.

Vi deltager bl.a. i den Europæiske del af 24H Series, alt efter hvilken støtte vi får deltager vi i mellem 4 og 6 større 12 - 24 timers løb. Erfaringsvis køres de i Dubai, Mugello/Italien, Paul Ricard/Frankrig, Imola/Italien, Portimao/Portugal, Barcelona/Spanien m.fl.

Reklamearealet på racerne er på ca. 20 % af bilens overflade pr. kører - det betyder at vi kan udbyde hele 40% af reklamearealet til vores sponsorer. De resterende 60% går til teamet og de 2 yderligere kørere på bilen.

Ud over reklamer på bilen, vil en sponsor have mulighed for reklamer på køredragt og hjelm. Sponsorlogoer vil have en fast plads i alle artikler i lokale aviser, på motorsporten.dk, på motorsporten.com og på facebook, ligesom logoerne også vil blive vist på vores hjemmesider:
MartinGotsche.com / NannaGotsche.comTecKart.dk / TecniEngines.dk


Har du eller dit firma lyst til at være med i dette eventyr, så kontakt os på:
Email: Sponsor@TecKart.dk eller på telefon: 28 69 46 21.


Vi har mange muligheder og sikkert også en der passer til dig/jer.


Mange Hilsner
Martin og Nanna Gøtsche

 • AUDI DANMARK

  AUDI DANMARK
  Et kendt kvalitetsmærke når du skal vælge din næste bil.


  www.Audi.dk

 • HERBALIFE DK

  HERBALIFE DK
  Leverer energi og slankeprodukter til alle, lige fra Top-idrætsudøveren til dig foran TV'et.

  www.Herbalife.dk

 • KUSTOM.DK

  KUSTOM.DK
  Er en af Danmarks bedste malere når du skal have sat lidt fut i din hjelm.

  FB - KUSTOM.DK

SPONSORMULIGHEDER

Vi har mulighed for at indgå sponsorsamarbejde til gavn for både virksomhed og idrætsudøveren. Vi har primært 2 kørere som søger sponsorer inden for motorsport/bilsport inden for kategorien "langdistanceløb"/12 & 24 timers løb i den FIA godkendte serie 24H SERIES CREVENTIC.

Kontakt vedrørende sponsorater:

Kontaktperson;

Nanna Gøtsche på telefon: 28 69 46 25 eller

mail: Sponsor@TecKart.dk eller

Kontaktformular

Martin Hald Gøtsche

Jeg hedder Martin Hald Gøtsche og har dyrket motorsport siden jeg var 10 år gammel. Jeg er i dag 28 år, er uddannet automekaniker og er ansat hos Andersen automobiler A/S i Ballerup.

Jeg startede tilbage i 1999 med at køre gokart på Københavns Gokartbane. Jeg deltog allerede det første år i forskellige mindre løb/konkurrencer. Dette udviklede sig hurtigt til at køre både Nationale og Internationale konkurrencer i forskellige klasser inden for gokart.

Jeg har kørt klasserne; Formel Junior, POP2, ROK Senior, KF2 samt KZ2 (Gearkart) som jeg stadig træner i til dagligt.

I dag kører jeg i internationale løb inden for bilsport på bane. Jeg deltager i løb fra det Hollandske firma Creventic, dog primært FIA-serien; 24H SERIES.

I 2015 har jeg kørt sammen med ZEST RACECAR ENGINEERING fra England, her deltog jeg i Mugello (IT), Zandvoort (NE) og Paul Richard (FR). I 24H løbet i Barcelona deltog jeg sammen med det spanske team DRIVEX i deres Audi R8 LMS Ultra.

I 2016 deltog jeg sammen med ARTTHEA SPORT (D) i deres Porsche 991 GT3 America samt med LMS ENGINEERING (D) i 24H BRNO i deres AUDI TTRS2.

I starten af 2017 har jeg indgået kontrakt med VORTEX SAS som er en Fransk racerbilsproducent. Her deltager jeg sammen med dem i 24H SERIES.

SE MIN SIDE/SE MY OWN PAGE: www.MartinGotsche.com

MIN MAIL/ MY MAIL: MartinGotsche@TecKart.dk

KONTAKTFORMULAR: Kontaktformular

Nanna Hald Gøtsche

Jeg hedder Nanna Hald Gøtsche og har dyrket motorsport siden jeg var 10 år gammel. Jeg er i dag 25 år, er uddannet Bygningskonstruktør og er ansat i HusCompagniet i Hillerød som Bygningskonstruktør.

Jeg startede tilbage i 2002 med at køre gokart på Københavns Gokartbane. Jeg deltog allerede det første år i forskellige mindre løb/konkurrencer. Dette udviklede sig hurtigt til at køre både Nationale og Internationale konkurrencer i forskellige klasser inden for gokart.

Jeg har kørt klasserne; Formel Junior, POP2, ROK Senior, KF3, KF2, Rotax Max Senior samt KZ2 (Gearkart) som jeg stadig træner i til dagligt.

I dag kører jeg internationale løb inden for bilsport på bane. Jeg deltager primært i FIA-serien; 24H SERIES.

I 2014 kørte jeg i en Renault Clio III Sport med 230 Hk. Denne lille racer er specialbygget til banerace med sænket undervogn, større tank, tunet motor, specielle ruder, glasfiberskærme samt en masse sikkerhedsudstyr.

I 2015 kørte jeg i en Seat Leon Supercopa (2015) i det Engelske team "ZEST RACECAR ENGINEERING" i løbene MUGELLO, ZANDVOORT og PAUL RICARD. I BARCELONA kørte jeg i en Porsche 997 i det Tyske team ARTTHEA SPORT.

I 2016 deltog jeg sammen med ARTTHEA SPORT (D) i deres Porsche 991 GT3 America samt med LMS ENGINEERING (D) i 24H BRNO i deres AUDI TTRS2.

I starten af 2017 har jeg indgået kontrakt med VORTEX SAS som er en Fransk racerbilsproducent. Her deltager jeg sammen med dem i 24H SERIES.

SE MIN SIDE/SE MY OWN PAGE: www.NannaGotsche.com

MIN MAIL/MY MAIL: NannaGotsche@TecKart.dk

KONTAKTFORMULAR: Kontaktformular

SKAT Vejledning - Er din virksomhed sponsor